Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A hétköznapi Miley =

A tinipopsztár Hannah

Mint ahogy azt minden néző tudja, egy átlagos, 14-16 éves diáklány, - aki mellesleg nem is olyan jó tanuló - egy szempillantás alatt átváltozik a táncos/énekesnő, Hannah Montana-vá - aki mellesleg egy világhírű popszenzáció.

 

A hétköznapi Lilly =

A divattervező Lola

Lily szerint ha valaki együtt látná őt Hannahval, onnan már könnyen kiderülhetne a titok. Így ha valahová együtt megy Hannahval, ő lesz a híres divattervező, Lola Luftnagle, egy világsztár lánya. Ilyenkor a legmenőbb cuccokat ölti magára, extraerősen kifesti a szemét és mikor milyen színű parókákat húz a fejére, hogy a ruhájához passzoljon: piros, lila, kék, fehér, rózsaszín...

 

A hétköznapi Oliver =

A rapper Mike

Oliver Oscar Oken - a kicsit NAGY lúzer, tripla O, vagy más néven "Szekrényes". Amikor Hannahval mutatkozik, nos... akkor sem különb. Ugyanolyan lúzer, csak éppen olyankor ő a híres rapper, Mike, és magára ráncigál néhány kétszer akkora göncöt, mint amekkora ő, hogy csak úgy lógnak rajta, a fejére biggyeszt egy ferde sityakot, a nyakába akaszt egy-két aranyláncot és szakállat ragaszt magának, ami hónaljszőrből van.

 

A hétköznapi Robby Ray =

Hannah menedzsere + apja

Robby Ray szabadidejében dalokat ír Hannahnak, a popsztár fellépésein azonban nem mutatkozhat álruha nélkül. Egy különleges álruha, ami mindössze egy műbajuszból, egy bőrkabátból és egy kalapból áll.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.