Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lehet, hogy fura a cím, de a most következő sorok naon fontosak:

Miley Cyrus - ha a rajongók (mint mi) meghallják ezt a nevet, az jut eszükbe: ő egy szép, csini, divatos és csodás hangú tini, akit szeretnek az egész világon. DE!

Az igazság az, hogy Miley NEM csak egy csini-mini kis divatmajom szépségkirálynő, HANEM egy olyan lány, aki már nagyon fiatalon óriási nehézségeken ment keresztül. Naon nehéz jó világsztárnak lenni, eleve elérni ezt a szintet, de még nehezebb ezt megtartani. Kell hozzá egy jó színvonal, és mindig mutatni a világnak valami újat. Eközben pedig nem szabad eltávolodni a családtól, a barátoktól, akkor sem, ha minden lépését paparazzik figyelik. Méghozzá nem is ő akarta ezt az egészet, hanem az apukája, Billy Ray kényszerítette rá a sztárságot. Miley pedig bírta mindezt és csinálja és csinálja rendületlenül, nemcsak bírta, még túl is teljesített. Emelett pedig egy időben még tisztasággyűrűt is hordott, ami azt jelképezi, hogy szűz marad egészen addig, amíg férjhez nem megy. Ráadásul egy rakás testvére van, köztük a bátyja EMO-s, és olyan dolgokat művel, amivel kiakasztja az egész családot. A nővére pedig, aki Hannah koncertjein gitározni szokott, olyan féltékeny rá, hogy a háta mögött mindenféle "apuci kedvencének" lehordja. Plusz még apai nagypapáját, Pappyt is elveszítette, pedig nagyon szerette őt.  Miley hisz Jézusban, és sokat imádkozik, olvassa a Bibliát és vallásos énekeket énekel. Ráadásul, ami naon fontos: Mileynak van önkritikája, ami egy ekkora sztárnál nagy szám. Számtalan dolgot tud felsorolni magán, ami nem tetszik neki, és azt mondja magáról, hogy nem trendi, pedig ő a legtrendibb egész Amerikában.

Miley tehát egy nagyon különleges személy, hisz amellett, hogy őstehetség és gyönyörűszép, esze is van, talpraesett, bírja a kritikát, őszinte, szeretőszívű, állatbarát, hű és nincs elszállva magától. Sokkal több sérelme van, mint ahogy azt mi, kivülállók hinnénk. Naon különleges.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.