Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Miley Stewart egy átlagos diáklány. Vagy mégsem? Édesapjával és a bátyjával él egy normál házban, egy óriási titkot őrizgetve... ő a híres tinisztár énekesnő, Hannah Montana! Senki sem ismerheti fel, hiszen olyankor barna loboncaira szőke parókát szorít. De pszt! Ez titok! Miley nem mondja meg, ki ő, mert közben normális életet szeretne élni. A hangjáért mindenki rajong, legjobb barátnője, Lily is, na meg barátja, Oliver, így a titok nem sokáig marad titok. Ám ez csak szorosabbá fűzi a barátságot, és így, ketten vagy hárman rengeteg kalandban lesz részük! Kukkants bele a sztárok életébe Hannah Montanával, és őrizd együtt a titkot Mileyval! Éjszakai sztárvilág, nappali kalandok... Szerelem, titok, kaland... és legfőképpen: HUMOR!!!!

 

A Jetix hivatalos leírása:

Hannah Montana, más néven Miley Stewart, a 14 éves, trendi tinilány zeneszerző édesapjával, Bobby-val, és bátyjával, Jacksonnal Tennessee-ből Malibuba költözik. Legjobb barátaival, Lily-vel és Oliverrel közösen próbálnak meg utat törni maguknak az iskolai élet szövevényes sűrűjében - igyekeznek jó jegyeket kapni, jó benyomást kelteni, és elfogadtatni magukat a suli menő és még menőbb arcaival. Miley néha nagyon rosszul érzi magát a bőrében, mint minden tini, de csodás átváltozáson megy keresztül, amikor színpadra lép. Miley osztálytársai mégcsak nem is sejtik, hogy Miley kettős életet él, és titokban ő a tinisztár énekesnő Hannah Montana. Közben Miley beutazza a világot és szórakoztatja rajongóit azokkal a dalokkal, amiket a menedzsere, az édesapja ír neki. Olyan életet él, amiről a többiek csak álmodoznak. És, bár a hírnév és a csillogás isteni dolog, hiszen limóban utazik, szupi cuccokat hord, celebekkel partizik, Miley inkább azt szeretné, ha ő is egy átlagos tini átlagos életét élhetné.

 Társoldinktól kaptuk:

Miley Stewart egy átlag diáklány. Vagy mégsem? Nem, mert ha eljön az este hirtelen fényes, csillogó popsztárrá, Hannah Montanavá változik! De pszt! Ez titok! Miley is titokban tartja: senki nem tudja, hogy ő és Hannah ugyanaz a személy. Csak a családja és legközelebbi barátai tudják, plusz a testőre és legnagyobb szerelme, Jake. És persze Miley kis kedvence, egy plüssmaci, Mackó úr. Miley barátai, Lily és Oliver sok mindenben támogatják. Édesapja is énekes volt, ő írja a dalokat Hannah-nak. Na és persze ott van Jackson, akivel mindig piszkálják egymást, pedig valójában nagyon erős, eltéphetetlen szálak kötik őket egymáshoz. Az első évadban Miley nyolcadikos, a másodikban pedig már gimis. Barátaival rengeteg kalandot élnek át együtt: szerelmek, románcok, titkok és sok-sok kaland sok bonyodalommal!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.